نماينده وليفقيه در استان چهارمحال و بختياري گفت: تربيت بيش از 10 ميليون حافظ قرآن از مطالبات رهبر معظم انقلاب و يکي از اموري است که بايد به آن پرداخته شود.
به گزارش
سلام لردگان، به نقل از روابط عمومي دفتر نماينده وليفقيه در چهارمحال و بختياري و امامجمعه شهرکرد حضرت حجتالاسلام والمسلمين محمدعلي نکونام نماينده وليفقيه در چهارمحال و بختياري و امام جمعه شهرکرد در ديدار حجتالاسلام حاج سيد محمد طباطبايي و فرزندش سيد محمدحسين معروف به علمالهدي که حافظ و مفسر کل قرآن کريم است با تاکيد بر اينکه جاي جاي کشور بايد به طور گسترده در محضر قرآن باشد، اظهار کرد: بايد به گونهاي برنامهريزي ميکرديم و براي آينده بايد برنامهريزي داشته باشيم که زمينه براي بهرهمندي همگان از محضر قرآن در جاي جاي کشور فراهم شود و ديگر عرصهاي را در کشور نداشته باشيم که در محضر قرآن بودن را درک نکرده باشند.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر خلاءهاي فراواني در فراهمکردن زمينه براي بهرهمندي همگان از محضر قرآن در کشور وجود دارد، افزود: بسياري از جوانان و نوجوانان روستايي و شهري ما مشتاق هستند که در محضر قرآن باشند و با قرآن در حدودي که ضرورت و مورد نياز است، آشنا بشوند اما متأسفانه هنوز زمينه و عرصه براي آنان فراهم نشده است.
امام جمعه شهرکرد با بيان اينکه مهجور بودن قرآن در اين عرصه محقق و محسوس است، تصريحکرد: عليرغم کارها و فعاليتهاي فراواني که صورت گرفته امّا قرآن در ظاهر که همان بهادادن و فراهمکردن زمينه براي بهرهمندي همگان است، مهجور واقع شده است لذا بايد به خاطر اين قصور از محضر قرآن عذرخواهي کنيم.
نماينده وليفقيه در استان چهارمحال و بختياري افزود: ظرفيت قرآن آنقدر عظيم و ضرورتش آنچنان بالاست که همه کارها و فعاليتهاي صورت گرفته تاکنون، يک درصد جزئي نسبت به آنچه که بايد انجام بشود هست؛ بنابراين براي رفع اين کمبودها و مهجوريتزدايي از قرآن بايد به طور گسترده وارد عمل شد.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به واگذاري فعاليتهاي توسعه قرآني به شوراي فرهنگ عمومي، از راهاندازي يک مرکز بزرگ قرآني در استان خبر داد و گفت: با تشکيل شوراي توسعه فعاليتهاي قرآني در استان چهارمحال و بختياري، کارهاي اوليه براي راهاندازي يک مرکز بزرگ قرآني در اين استان کليد خورده است که با راهاندازي اين مرکز از برخي موازيکاريها در عرصه فعاليتهاي قرآني که از عظمت و ابهت کار ميکاهد، جلوگيري ميشود و يک هماهنگي، همخواني و ارتباط بسيار قابل توجهي بين تمام مراکز قرآني صورت خواهد گرفت.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي چهارمحال و بختياري حمايت همهجانبه از مراکز قرآني را يکي از وظايف مهم اين شورا دانست و افزود: حمايت و پشتيباني و ايجاد هماهنگي بين مراکز و دستگاههايي که به هر شکل فعاليت قرآني انجام ميدهند جزو دستورالعملها و وظايف اصلي شورا توسعه فعاليتهاي قرآني محسوب ميشود.
نکونام بر ضرورت انجام فعاليت قرآني توأم با جاذبه و خلاقيت توسط مجموعههاي قرآني تاکيد کرد و گفت: قرآن سراسر جاذبه و نور است و کساني که از جاذبه و نورانيت قرآن بهرهمند بشوند به طور قطع ديگر هيچ کمبودي در زندگي نخواهند داشت؛ بر همين اساس افرادي که ميخواهند کار قرآني انجام بدهند حتما بايد فعاليتشان در راستاي تحقق اين امر مهم يعني همراه با جذابيت، نورانيت و سلامت به معناي واقعي کلمه باشد.
رئيس ستاد احياء امر به معروف و نهي از منکر استان چهارمحال و بختياري با تاکيد بر اينکه مجموعههاي قرآني بايد از ظاهرسازيها، گزارشهاي آنچناني اما شعاري و روزمرگي که در بسياري از جاها گرفتار آن هستند به دور باشد، خاطرنشانکرد: در مجموعههاي قرآني بايد واقعيت، حقيقت و صداقت محض حاکم باشد.
خطيب جمعه شهرکرد با بيان اينکه بکوشيد فعاليتهاي قرآني همراه با محتوا باشد، بر لزوم غافل شدن از تدبر و درک آيات قرآن تاکيد کرد و افزود: تربيت بيش از ده ميليون حافظ جزء مطالبات رهبر معظم انقلاب و يکي از اموري است که بايد به آن پرداخته شود، اما رهبري بيش از همه در ديدارهاي مختلف با قاريان قرآن بر انس با قرآن و تدبر و تعمق در معاني و مفاهيم آن، که کمال انسان را به ارمغان خواهد آورد، توصيه مستمر و مکرّر داشتهاند.
نماينده وليفقيه در استان چهارمحال و بختياري در پايان بر حفظ عالمانه و محقّقانه قرآن تاکيد کرد و گفت: حفظ سطحي قرآن نه ماندگار خواهد بود و نه تاثيرگذار در جامعه؛ بنابراين محتوا و درک مفاهيم قرآن بايد در اين امر مهم به شکل جدي مورد توجه قرار بگيرد.
انتهاي پيام/3145